A telefonszám jelentése

Nincsenek véletlenek. Hogy a telefonszolgáltató éppen milyen számot ad neked, az sem véletlen. Nem hiszed? Kövesd az útmutatást, és kiderül, illik-e hozzád a telefonszámod.

A számmisztika szerint minden szám saját természettel rendelkezik.

Legyen szó egy emberről, vagy akár egy telefonszámról. Ez utóbbi például azt mutatja, hogy az adott telefon mire alkalmas, és miben segíti a tulajdonosát. Érdekes figyelembe venni, hogy mire szeretnénk használni, mert más szám, vagyis más rezgés felel meg a munka- és más a magánéleti telefonnak. Érdekes megfejteni, hogy az éppen használatos telefonszámunk mit is jelent.

Nagyon egyszerű a számítás: össze kell adni a telefonszám számjegyeit, 06-os előhívóval számolva, és az összeget addig kell összevonni, amíg egy számjegyet kapunk.

spacer-1

1-es telefonszám

Ez a szám az élenjárásról és az újításról szól. Természetéből adódóan tökéletesen megfelel, ha vezetni, irányítani akarunk rajta keresztül, ezért elsősorban a munka terén lehet jól hasznosítani. Főleg akkor, ha a telefon tulajdonosa a főnök vagy az önálló vállalkozó. Így ez a szám segítheti őt abban, hogy a döntéseit könnyebben elfogadtassa, egyértelművé téve, hogy nála van a kormány. Természetesen ezzel nem szabad visszaélni, vagyis nem tanácsos diktatórikus hangot megütni. Ugyanis az 1-es számnak van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy mindenhatónak, mindentudónak érzi magát, és hatalmi szóval nyilatkoztatja ki az egyedüli helyes véleményt, amely mindig az övé. Ezt kerülni kell, ha nem akarja a telefonszám birtokosa az ellenfelei számát növelni.

A magánéletben az 1-es szám – férfias jellege miatt – inkább férfiaknak való. A nők diszharmóniába kerülhetnek. Nem tudják hitelesen a női szerepet eljátszani. A férfiakat viszont megerősítheti nemi szerepükben, így például ,,csajozásra” kifejezetten alkalmas az 1-es szám.

spacer-1

2-es telefonszám

A 2-es szám elsősorban a segítésről szól, így minden olyan tevékenységre alkalmas, ahol tanácsot kell adni, vagy támogatni kell. Az elesettek, a betegek és a gyerekek érdekeinek képviselete is idetartozik, mivel a 2-es tipikusan ,,anyáskodó” rezgésű szám. A családi összetartást és az ápolást is ő testesíti meg, ezért az ilyen témájú munkákban a legjobb. Továbbá a közös célok elérését és az összedolgozást is erősíti, így kiválóan alkalmas kollégák közötti kapcsolattartásra. Általa könnyebb megtalálni a közös nyelvet és az együttműködéshez szükséges hangot, ezért belső használatra ajánlható.

A 2-es az egyik legnőiesebb szám, emiatt elsősorban nőknek való, akár munkáról, akár magánéletről van szó. Ha egy nőnek 2-es rezgésű a telefonszáma, akkor nem lehet problémája azzal, hogy elfogadják őt igazi nőnek – vagyis a női szerep tökéletesen természetes és könnyű -, viszont ha egy férfi telefonszáma 2-es rezgésű, akkor nehezen fog menni a macsószerep. Ugyanakkor családi körben ő lesz a gondoskodó és támogató ,,apa”.

spacer-1

 3-as telefonszám

Ez a szám a kommunikáció és a kapcsolatok száma, emiatt bármilyen beszélgetésre alkalmas. A 3-as szám rezgése megkönnyíti az információátadást és -megértést. Általa derűsen lehet tájékoztatni, illetve megoldáscentrikusan beszélgetni. Ritkán adódik félreértés, de ha mégis, akkor gyorsan kiderül, és azonnal lehet korrigálni.

A 3-as a szórakoztatásról is szól, ezért ajánlható ilyen tevékenységre is, akár magára a szórakoztatásra, akár annak népszerűsítésére. Ugyanis a 3-as alaptermészete a vidámság és a társasági élet. Ha ennek a telefonszámnak a tulajdonosa ebben témában szeretne sikereket elérni, akkor a legjobb telefonszám van a birtokában.

Ezenkívül idetartozik a tanítás, a kultúra, a kereskedelem és az utazás is. Ezek bármelyikében szintén jól lehet hasznosítani ezt a telefonszámot.

A 3-as alapvetően férfias szám, de nem erőteljesen. Inkább a semleges nemi jelleg érvényesül. Emiatt bármelyik nem számára megfelelő lehet. A lényeg, hogy szeressen ,,csicseregni”. Így ne lepődjön meg a 3-as szám tulajdonosa, ha magas lesz a telefonszámlája!

spacer-1

4-es telefonszám

A 4-es szám munkára alkalmas. Rezgése kedvez a szorgalmas, kitartó, tervszerű és produktív tevékenységeknek, főleg az építőiparban, a pénzügyi elszámolások terén és általában a termelésben. Ezen a telefonon nem tanácsos sokat beszélni. Ez a rezgés inkább a lényegre törő adatközlésnek kedvez. Ráadásul a 4-es irtózik a pazarlástól és a pletykálkodástól. Furcsa módon az is előfordulhat, hogy ilyenkor megszakad a vonal. Ugyanakkor ez a szám bírja a terhelést, a sok munkát, emiatt szinte ki-, illetve lemeríthetetlen, továbbá ő a becsület és a korrektség megtestesítője. Ha ennek a telefonszámnak a tulajdonosa ilyen erényekkel rendelkezik, akkor maximálisan kedvező számára a 4-es telefonszám, de ha nem, akkor gondok támadhatnak. Például lebukik az illető. Mondjuk úgy, hogy belehallatszik olyasmi, ami inkorrektségről árulkodik. Ha így vesszük, akkor ez a rezgés tanító jellegű.
A magánéletben is az egyenes, őszinte stílust támogatja. Rajta keresztül szinte képtelenség valótlant állítani, vagy be nem tartható ígéreteket tenni.

spacer-1

5-ös telefonszám

Az 5-ös szám elsősorban a kalandról és az izgalmak kereséséről szól, ezért olyan munka kapcsán használható sikerrel, ahol ezek dominálnak, például kalandtúrák vagy extrém sportok szervezése. Ez a szám a rugalmasságot és a gyors, spontán reagálást is szimbolizálja. Így rendkívül jó segítség azokon a területeken is, amelyeken sűrűn adódhatnak váratlan helyzetek. Ilyenkor az 5-ös hatására a telefonszám tulajdonosa hamar képes kitalálni, hogy mi a megoldás. Ez akkor is jól működik, ha az illető egyébként is rugalmas, de ha kissé merevebb, akkor különösen jó hatással van ez a rezgésű szám. Ezeken kívül az 5-ös a szabadságot és a függetlenséget is megtestesíti. A mozgás, az utazás lételeme. Ennek következtében például utazásszervezésben és -értékesítésben fantasztikusan hasznos lehet egy ilyen telefonszám.
A magánéletben az 5-ös inkább a férfiaknak testhezálló. Nőknek csak akkor, ha belevaló, kalandra vágyó és modern, vagyis független életet élő nőről van szó. Mindkét nemnek vigyáznia kell, hogy az izgalmak keresése során ne essen túlzásba.

spacer-1

 6-os telefonszám

A 6-os szám a szépség, az esztétika és a külső-belső harmónia száma, így annak hoz sok sikert, aki például a szépségiparban, a lakberendezésben vagy a divatszakmában dolgozik. Ezen a telefonon könnyen és természetesen lehet mindenről beszélni, tájékoztatást adni, ami az embert és környezetét szebbé, harmonikusabbá teheti. Ezenkívül a 6-os a fizikai szükségletek kielégítésének száma is, tehát jól használható olyan szolgáltatás értékesítésében, ahol például étkezésről van szó. Már csak azért is, mert a 6-os főtémája a táplálás és a gondoskodás. Az ő alapelve szerint az éhes ember ingerült, míg a jóllakott, kielégített ember békés, így kompromisszumkész. Emiatt a konfliktuskezelés nála étkezéssel indul, és csak később tér rá a megbeszélésre. A munkaebédek is hasonlóan működnek.
A magánéletben a 6-os szám – nőies jellege miatt – elsősorban nőknek ajánlható. Ezen a telefonon keresztül a női vonzerő megsokszorozódhat, ugyanakkor férfiak esetében párkapcsolati és családi területen a szeretet kimutatását segítheti elő.

spacer-1

7-es telefonszám

A 7-es szám a bölcsesség és a titoktartás száma, emiatt minden olyan területen hasznos lehet, ahol a diszkréció alapfeltétel. Ilyen a bűnüldözés, a diplomácia, a jog, illetve a törvénykezés. Ezenkívül a gyógyítás is témája ennek a számnak, így azok is sikerrel használhatják ezt a telefonszámot, akik az egészségügyben dolgoznak, vagy annak munkáját segítő tevékenységet folytatnak. A titok rendkívül erőteljesen vonzza a 7-est, ezért a kutatást és a mögöttes összefüggések megértését is hatékonyan támogatja. Ugyanakkor a 7-es nagyon csendes: nem szereti a sok beszédet és a hangoskodást, a pletykálkodást pedig kifejezetten elítéli, tehát nem tanácsos ezen a telefonszámon sokat és hosszan beszélgetni. Jobb, ha a tulajdonos lényegre törően mondja el a legszükségesebbeket.

A magánéletben csak azok fogják szeretni ezt a rezgésű számot, akik kevés beszédűek. Mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, akkor tud ezzel a számmal jól együttműködni, ha kerüli a szószátyárságot, ellenben tisztességes, igényes és szerény.

spacer-1

8-as telefonszám

A 8-as szám a kihívásokról és a versenykeresésről szól, így a sportban és általában a versenyszférában is remekül használható. Bármiben hatékony segítség lehet, ahol megmérettetés folyik, különösen, ha pénzben mérhető a siker, ugyanis ez a kettő a legerősebb motiváció a 8-as rezgés számára: a pénz, illetve a siker. Ezekért szó szerint mindent hajlandó elkövetni, akár irreálisan nagy kockázatot is vállal. De az ,,irreális” olyan fogalom, amelyet azok használnak előszeretettel, akik félnek nagy terveket szőni, és bátran nekivágni. A 8-astól viszont semmi sem áll távolabb, mint a középszerűség és az aggódás. Ezáltal munkában a pénzvilágban és akár a kísérleti mérésekben is jól használható. Továbbá a heroizmusra, hősies tettekre való hajlama miatt a katasztrófavédelemben és az ún. nevezett erőszakszervezetekben is helyt tud állni, mint például a tűzoltóság vagy a rendőrség.
A 8-as páros szám. Mivel a harciasságot és a küzdeni tudást szimbolizálja, a nők közül a tipikus ,,amazonok” tudnak vele jól azonosulni. A férfiaknak is sikereket hozhat, ha a pénz világában vagy a sportban tevékenykednek.

spacer-1

 9-es telefonszám

A 9-es szám a jóság, a lovagias segítségnyújtás és az élet védelmének száma, emiatt elsősorban a természetvédelemben, a gyerekek, elesettek és betegek érdekeinek képviseletében tud jól működni. Bármilyen életről legyen szó, az mindennél fontosabb a 9-es számára, így az állatok gyógyítása és megmentése is szívügye. Ilyen szervezetek vezetésében, alapítványok működtetésében és szponzorok megkeresésében is jó szolgálatot tesz egy ilyen rezgésű telefonszám. Továbbá a nagy távolságok és a globális gondolkodás is témája a 9-esnek, így minden olyan cég remekül használhatja, amelynél kontinenseket hálóz be a szervezet, ill. kontinenseket köt össze. Nemcsak a távközlés és az internet, hanem bármelyik nagy, nemzetközi cég.

A magánéletben a 9-es csak azoknak való, akik nem hajlandóak kicsinyes, egyéni érdekek miatt vitázni, hanem képesek felülemelkedni. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlható, ha a becsület, az őszinteség és a hűség fontos számukra, továbbá ha tudnak és akarnak segítők lenni, bármiről és bárkiről legyen szó.

 

Forrás: Internet

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInStumbleUponEmail