Alkalmazott energetikai módszer

Öngyógyító, önfejlesztő energetikai rendszer, egy új spirituális rendszer és tanítás.

Ez a rendszer “tisztán szellemi úton” érkezett hozzánk. Minden “kereső” ember tudja, hogy az “energia” létezik és az nem mindig kézzel fogható, látható, ellenben érzékelhető és megtapasztalható.

Minden, az energiával gyógyító, segítő; az energiát a fizikai síkon a fizikai és szellemi síkra használó, alkalmazó rendszer ez úton érkezett le a fizikai síkra (azaz, mindig is volt egy Első Médium!).

(Az egyiptomi papok, az atlantiszi gyógyítók és az íratlan történelem e két időszakot megelőző mesterei is ezen az úton kapták az akkori időszaknak megfelelő kulcsokat, szimbólumokat.)

Ez a rendszer a Tiszta Földről, az Egységes Tudat(állapot)ból jövő gyógyító, segítő energiákat használja, működteti.

A szimbólumok “a nagy egységes tudat” részei, rész rendszerei. Intelligensek, de gondolkodni nem tudnak. Nem annyira fejlettek, mint az emberi lélek, de nagyon intelligensek, ők is tanulnak az által, hogy Ti alkalmazzátok őket.

 “… Minden igyekezetetek annak megfogalmazására, hogy mi ez a rendszer, és kik a tanítói/átadói, egyben erős korlátozás is. Nehezen önthető szavakba, mivel a nyelvetek erősen korlátozza a ‘valóság’ kifejezhetőségét.

A ‘tanvédők’ megnevezés is erősen korlátozó, de a Ti fogalmaitok szerint ez áll legközelebb képzeteitekhez.
Valójában mi és ez a rendszer – azaz a szellemi vezetők, tanítók és mesterek, valamint a szimbólumok – nem vagyunk mások, mint a TUDAT különböző aspektusai, így erre nem kifejezőek a szavak….”

Amennyiben érez belső elhívást a módszer alkalmazása vagy megtanulása céljából, keressen bátran.

Archangel_Michael_by_EdCamp65RHH2.jpg

Metatron arkangyal

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInStumbleUponEmail