Pap Krisztina

Pár szó az utamról, hogyan jutottam el idáig, ahol manapság tartok:

A kutyáktól való félelmem indított az Agykontroll felé 2000-ben, ami ettől a módszertől ugyan még nem oldódott, de rengeteget segített a mindennapokban. Kerestem tovább a válaszokat, magyarázatokat, oldási lehetőségeket, így eljutottam néhány tanfolyamra, kurzusra, ezoterikus klubba, ahol jobban megismerhettem magamat, a tudatalattim részeit, és a Világot.

2005-ben eljutottam Tibetbe is (nem készültem rá éveket, bár nagyon vágytam oda eljutni,hanem egyszer csak megteremtődött a lehetőség, onnantól számítva 2 hónap leforgása alatt már a repülőn ültem).

Arra jutottam saját magammal kapcsolatban is, a tapasztalásaim révén, hogy igazából a tiszta szeretet áramoltatása, a többi dolog befogadása és pozitív energiává, szeretetté alakítása tud segíteni bárkinek.

Ahhoz, hogy ennek a „közvetítésnek” én is minél tisztább eszköze lehessek, saját magamon kell dolgozni először, letisztítani magamról előző életek „téves” értékelését, jelen életbeli nevelési és társadalmi fölös korlátokat, tévhiedelmeket (egészséges korlátokra viszont szükség van). Az önmagunkon való munkálkodáshoz megismertem néhány mélyreható eszközt.

Időközben leérkezett egy szellemi-energetikai rendszer, önmagunk és mások javára. Először magunkon használtuk, ma már ott tartok, hogy tanfolyamokat, átadásokat, avatásokat tartok belőle, 2005-ben kezdve a tanfolyamokat.

Az alkalmazott módszerek hatást gyakorolnak mind a szellemi, mind a lelki, mind a fizikai részeinkre, az EGÉSZ előtérbe helyezésével.

Fontos, hogy tisztába tegyük gondolkodásunkat, használjuk ehhez az eszközeinket, oldjuk, amit csak lehet.

Használjuk ki az értékes emberi létet!

Egységretörekvés – rendrakás bent és kint, kint és bent.

További hasznos, érdekes, aktuális témák, cikkek, gyűjtések

http://pozitivhullam.blogspot.com/ blogoldalon.

Maa Adi ParaShakti as Maa Durga

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInStumbleUponEmail